Over Jaap en Margot

Hallo allemaal, leuk dat jullie op onze site kijken.

Even voorstellen: wij zijn Margot en Jaap. Samen hebben we 4 volwassen zonen en we wonen in Brielle.

Sinds vele jaren samen en met een grote gedeelde ‘’Leidenschaft’’: de liefde voor de bergen en Karinthië & Oost Tirol in het bijzonder. Dit begon al in onze jeugd.

Jaap is geboren in Zwitserland en misschien heeft het daar ook mee te maken. Vele vakanties naar Zwitserland waren het gevolg. Als jonge jongen was het wandelen misschien niet de meest favoriete bezigheid, maar het surfen op de meren des te meer.

Margot is samen met haar ouders heel veel jaren naar een kleine camping in Afritz am See met vakantie geweest. De mooie Afritzer See ligt op 20 min rijden van ons huis. In die tijd was het nog niet zo gewoon dat je ouders naar het buitenland gingen met een heel gezin. Wij zijn zeer dankbaar dat ze ons deze ervaring hebben meegegeven.

Vaak dromend over een huis in Oostenrijk maar door alle andere dingen die ons ook bezig houden, was het er nog niet van gekomen om te gaan zoeken.

Het is allemaal echt concreet geworden, toen we begin 2023 naar een huis in de buurt van Hermagor gingen kijken. Dat huis ging helaas aan onze neus voorbij. Achteraf moest het zo zijn want na onze eigen ‘’droomhuis gezocht’’ acties, met korte tripjes naar Karinthië in de daarop volgende maanden, bleef huis ‘’St Peter’’ vlak bij Bad Kleinkirchheim met stip over.

We hebben ons paradijsje in de zomer van 2023 dan ook echt gekocht.

Helaas kunnen we er voorlopig zelf nog niet zo heel veel zijn, omdat we allebei nog werken, maar we vinden het erg fijn dat we ons huis met andere liefhebbers van Oostenrijk en de bergen kunnen delen door het te gaan verhuren.

Het uitzicht en de omgeving zijn echt geweldig. Als je in de woonkamer van het huis zit is het net of je naar een schilderij kijkt. Maar het is de prachtige natuur die je ziet. Daar kan geen TV tegen op.

Wandelen, moutainbiken, watersport, golven, skiën, wellness, etc het is allemaal binnen 15 minuten voorhanden. Veel meer informatie over de omgeving en het huis kun je verder op onze website vinden.

We hopen dat jullie bij ons willen boeken en mochten er nog vragen zijn neem dan gerust contact met ons op via het webformulier.

Veel groeten,

Margot en Jaap