ONS HAUS ST PETER IN BEELD

Woonkamer en keuken

Het ontbreekt hier aan niets. Een heerlijke bank voor 4 personen, 2 fijne stoelen, en een houtkachel vormen de zithoek. Om de eettafel staan 4 stoelen en een bankje. Je kunt er comfortabel met z’n achten aan eten, met direct uitzicht op de bergen. Een kinderstoeltje is ook nog aanwezig. Kinderboeken en leesboeken voor volwassenen liggen in de boekenkast. Ook spelletjes ontbreken hier niet voor veel gezellige momenten met elkaar.

De open keuken en de eethoek vormen een geheel. Er is dus direct contact tussen degene die staat te koken en de mensen aan tafel. Keuken heeft verder alle voorzieningen die je kunt wensen. Om er een paar te noemen: vaatwasser, 3 kookzones inductieplaat, koffiemachines (Senseo en filter), waterkoker, meer dan genoeg echt Oostenrijks serviesgoed en uiteraard een koelkast met vriezer.

Smart TV met Netflix en Spotify is ook aanwezig.

Deze kamer is ongeveer 13m2. Er staat een bed van 180cmx200cm. De openslaande deuren met luiken geven toegang tot het balkon waar je een prachtig uitzicht hebt op de bergen. Dat is nog eens lekker wakker worden! Direct tegenover deze kamer is de badkamer met inloopdouche en toilet. Op de vloer ligt laminaat en uiteraard ontbreken een kledingkast en diverse opties om je kleren op te hangen ook niet.
Deze kamer is ongeveer 13m2. Er staat een bed van 180cmx200cm. De openslaande deuren met luiken geven toegang tot het balkon waar je een prachtig uitzicht hebt op de bergen. Dat is nog eens genieten van de koffie/thee bij de opkomende zon! Direct aansluitend aan deze kamer is de kinderkamer. Deze 2 ruimtes worden gescheiden door een massieve deur. Naast de kinderkamer is de badkamer met inloopdouche en toilet. Op de vloer ligt laminaat en er zijn diverse opties om je koffer uit te ruimen.
Deze kamer is ongeveer 10m2. Er staat een bed van 160cmx200cm. Je hebt er een romantische eigen houtkachel! De kamer is aangrenzend aan de gamekamer. Direct daarnaast bevindt zich de eigen badkamer met ligbad en inloop douche. Het toilet bevindt zich op de begane grond waar je met een trap omhoog zo naar toeloopt. Op de vloer liggen tegels en uiteraard ontbreken een kast voor je spullen ook niet. Via de gamekamer loop je via een eigen entre naar het terras voor de moestuin.
Deze kamer is ongeveer 10m2. Er staat een stapelbed van 140cmx200cm (beneden) en 90x200cm (boven). Ook staat er een extra bedbankje van 140cmx200cm. De kamer is direct verbonden met slaapkamer 2. Ideaal dus als je naast kleinere kinderen wil slapen maar ook privacy wil hebben. Er staat ook een kinderbedje voor de allerkleinste. Op de vloer ligt laminaat en je kunt het er helemaal donker maken met de luiken voor de ramen.
Berging:
De plek voor de wasmachine en droger die je kunt gebruiken en heel veel plaats biedt voor de boodschappen e.d. Het is er heerlijk koel dus ook je drankje kun je er kwijt in het wijnrek.
Schuur:
Hier kun je in de winter al je skispullen kwijt. Deze ruimte is direct naast de voordeur dus makkelijk te bereiken. De sleetjes die er staan kunt u gebruiken voor veel sneeuwpret.
Parkeren: Op het eigen terrein voor maximaal 4 auto’s. De poort kan worden afgesloten.